Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

Winnaars Zilveren Camera 2017

Logo https://verhalen.volkskrant.nl/winnaars-zilveren-camera-2017

De Zilveren Camera is de belangrijkste jaarlijkse onderscheiding in de Nederlandse fotojournalistiek. Dit is een selectie van de foto's van de winnaars.

Foto: Cigdem Yuksel (winnaar Nieuw Internationaal serie)

Naar boven

Voor zijn project, Langs de oevers van de Yangtze, heeft Ruben Terlou de Prijs voor de Vernieuwende Journalistiek gewonnen.

Naar boven

Fotograaf Dennis van Lingen is met zijn portrettenserie 'Veterans' winnaar geworden in de categorie Documentair Nationaal serie.


Naar boven

'Crossing Europe' van Poike Stomps is volgens de jury de beste fotoserie in de categorie Documentair Internationaal serie.


Naar boven

Jiri Büller wint met zijn serie 'Tata Steel Chess Tournament' de prijs voor beste fotoserie in de Sport.

Naar boven

Met de 'De slag om Mosul' heeft Bram Janssen de prijs gewonnen voor de beste foto Nieuws Internationaal enkel.


Naar boven

Met een foto van jagers in de Amsterdamse Waterleidingduinen bij Zandvoort wint Olivier Middendorp de prijs voor beste Regio foto.

Naar boven

Zangeres Tania Kross geeft een muziekles in groep 4 van basisschool De Triangel. Deze foto van Dingena Mol kwam in de categorie Kunst, Cultuur en Entertainment als beste uit de bus.

Naar boven

De Haagse Imam en schrijver Aboe Ismail. De winnende foto in de categorie Personen in het Nieuws enkel, gemaakt door Mike Roelofs.

Naar boven

Een spectaculair beeld van de Tour de France 2016. Gemaakt door Joris Knapen en winnende foto in het onderdeel Sport enkel.

Naar boven

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ontmoet gedupeerden van de aardbevingen in Groningen. De prijs voor beste foto Politiek enkel gaat naar Bart Maat.

Naar boven
Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan